Husqvarna

Vi har markedets bredeste, mest nyskapende og kraftigste utvalg av maskiner og verktøy til byggebransjen og steinindustrien. Gjennom våre salgsforetak og forhandlere kan du være sikker på at du får produkter, service og støtte som passer for deg. For å beholde forspranget investerer vi mer enn noen gang i produktutvikling. Vår ambisjon er å fortsette å utvikle intelligente, avanserte løsninger med høy profesjonell ytelse, gjør arbeidet lettere, mer produktivt og givende for brukerne. All fremgangsrik produktutvikling må sette brukeren i fokus. Derfor har vi alltid samarbeidet tett med profesjonelle brukere i all utvikling. Våre kunders behov og ønsker inspirerer oss til å skape nye løsninger for enda mer effektivt og praktisk arbeid. Her er noen eksempler på nyskapende tenkning fra de siste årene.

X-Torq motorteknologi.

Denne revolusjonerende teknologien utviklet for totaktsmotorer gir mer kraft, mens drivstofforbruket reduseres med opptil 20 % og utslippene reduseres med opptil 75 % (sammenlignet med lignende, tradisjonell motorteknologi). Godt for miljøet og godt for brukeren.

DEX støvhåndteringssystem.

Dette systemet består av løsninger for både tørr- og våtkapping. Motorkapperen K 3000 Vac har en støvsugerenhet for tørrkapping. De fleste av våre andre kappere har vannbesparende våtkappesett som binder støvet effektivt. Resultatet av alle disse løsningene er ren kapping med et minimum av støv, vannforbruk og slam.

 

Fokus på ergonomi.

Våre maskiner er ikke bare ekstremt kraftige og effektive. De er også enkle å bruke, har lavt vibrasjonsnivå, ergonomiske håndtak og velplasserte kontroller. Alt dette gir et godt grunnlag for komfortabelt og produktivt arbeid.

Back to top